Praktijk de Vrije Vlucht

Natuurgeneeskunde brengt je bij je eigen natuur. Het helpt bij spanningklachten en pijnklachten. Het laat je zijn wie je werkelijk bent.

Niko Lieshout, mijn echtgenoot is Paranormaal therapeut van beroep. Wij zijn ook beiden Reiki master,Westers Sjamaan en Babyfluisteraar. In 2013 gaan we samenwerken en dat geeft ons een fantastisch gevoel! Onze belangrijkste waarden zijn vrijheid en verbinding. Het voelt voor ons als een waardevolle aanvulling op elkaar. Wij geloven dat ieder mens in wezen een prachtige natuur heeft. Vaak zijn we er door onze bagage aan ervaringen en overtuigingen en de drukte van alle dag, wat van verwijderd geraakt.

Wat er gebeurt als men Reiki en/of een paranormaal/ chakra-healing of een sjamaan-healing van ons krijgt, is dat voor ieder mens persoonlijk het volgende stapje in bewustwording mag plaatsvinden.Het is dus altijd in de pas met je eigen natuur en met je eigen innerlijke wens aan vooruitgang. Healingen soms door ons samen gedaan en zijn echt bedoeld om te ervaren. Wij doen wat we voelen dat nodig is en je mag het dus gewoon op jouw manier ontvangen. Je hoeft dus niet te praten of iets te vertellen. Als je het thema benoemd waar je mee komt kunnen wij in samenwerking met de geestelijke wereld jou geven wat je nodig hebt. De behandelingen geven je meer ruimte en zijn helemaal uniek voor jou bedoeld. Ze vinden plaats op een ligbed of op een stoel en duren meestal rond 45 minuten. Respect en veiligheid en vertrouwen zijn heel belangrijk bij ons. Vraag of zeg ons wat je nodig hebt om te ontspannen. 

Het kan helpen bij:

lichamelijke problemen als pijnklachten en gepannenheid en mentale problemen zoals het verwerken van een trauma, werkdruk, burnout en andere spanningsklachten. Zelfs door een korte behandeling van de chakra s (de energiewielen die je in je lichaam hebt), kunnen deze voorzien worden van energie, weer goed draaien en zorgen dat je je snel weer lekker voelt. Zittend en liggend kan allebei. Door de behandelingen kunnen lichaam en geest weer in balans komen.