Paranormaaltherapie

Mijn naam is Niko Lieshout en ben sinds 2003 paranormaaltherapeut.

Een paranormaaltherapeut is iemand met een bekwamheid (talent) waardoor hij/zij in staat is mensen met lichamelijke of mentale klachten of problemen te helpen. Hij/zij is iemand die het zelfgenezend vermogen in een patient op gang kan brengen en begeleiden. Naast de gezamelijke verantwoordelijkheid heeft de paranomaaltherapeut een professionele verantwoordelijkheid. Ik ben aangesloten bij diverse beroepsvereningingen en wordt door een aantal zorgverzekraars vergoed afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Paranormaaltherapie:

Deze therapievorm is natuurlijk en dus zonder medicijnen en lichamelijke ingreep. Het is gebleken dat de meeste mensen snel resultaat merken, meer balans ervaren,versterking van zelfvertrouwen en energie toename. 

Is eren wijze van behandelen die zich onderscheid van andere geneeswijze door haar eigen methode. Deze bestaat uit het overbrengen van een vorm van energie via de therapuet naar de patient door middel van zijn handen. Meestal leg ik niet mijn handen op de patient maar er boven.

Vormen van behandelen:

Tijdfens een behandeling wordt er van verschillende mogelijkheden gebruik gemaakt. Handoplegging, magnetiseren/ strijken, behandelen op afstand met behulp van een foto. Duur van de behandeling duurt circa 45 minuten.Meestal zijn een aantal sessies nodig om een gewenst resultaat te verkrijgen.