Reiki behandelingen

Reiki is energie. Energie hebben we nodig....al is het maar om goed op te voeden of om ons succesvol te voelen of ons zelfverzekerd en oké te voelen.

Energie is overal. In feite is alles energie. Zonder energie kunnen wij niet leven. In ons lichaam bevinden zich energiewielen als het ware. Soms zijn die verstoord door wat je hebt meegemaakt.

Zowel Niko Lieshout, mijn man, als ik zijn beiden reikimaster in de leer van Usuï. Behalve Reiki heb ik ook Vortexhealingcertificering, ben ik ook one-nessblessing gever, gever van universele levensenergie, en een vorm van Sjamaanse healing de Monai-ki. Eigenlijk maakt het niet uit welke vorm, want het gaat om de mate waarin je al je eigen licht "ontwikkeld" hebt in jezelf. Als het goed is gaan we allemaal de weg om te ontdekken wie we werkelijk zijn en waar het leven hier op aarde toe doet. Wij geven soms samen en soms alleen energiebehandelingen. U mag het zeggen.
 

Natuurlijk is een energiebehandeling mogelijk voor iedereen. Dat helpt om goed in balans te komen en te ontspannen. Ook pijnklachten kunnen worden verminderd door Reiki. Dus niet alleen voorbehouden voor ouders of kinderen. Maar als u opvoeder bent....dan is het mooie dat alles wat we zelf al ontdekken kunnen meegeven aan onze kinderen.  

Dus werken aan jezelf en je goed voelen doe je ook voor je hele gezin!

Tijdens een behandeling lig je meestal op een behandeltafel en het duurt ongeveer 45 minuten. Reiki cursussen kunnen op aanvraag worden gegeven. Maar ook een zittende chakra behandeling werkt heel effectief