babyfluisteren

Bij u thuis Coaching of per mail:

Als je vader of moeder bent, nog werkt daarbij of andersins druk bent, dan is en consult weer tijdrovend. Voor 35 euro kunt u 5 keer gecoached worden per mail.

Hoe gaat dat?
U stelt een vraag per mail aan Iris@nieuwleveninzicht.nl
ik bekijk of ik u daar mee kan helpen en geef u antwoord
U betaald 35,- U hebt recht op 5 uitgebreide adviesmails die ik zal nummeren zodat u weet waar u staat. Deze mag u inwisselen wanneer u maar wilt en ik beantwoord ze zo snel mogelijk. Het mogen 5 nieuwe vragen zijn of doorbordurend op de eerste vraag.

Babyfluisteren:

Of...u wilt een babyfluisterconsult per mail, waarbij u een foto stuurt waar u kind alleen op staat, geboortedatum, geboorteplaats naam van de ouders en u een specifieke vraag mag stellen. Daarna hebt u nog recht op 2 coachingmails.

Schrijf mij vrijblijvend als u meer wilt weten of mij beter wilt leren kennen. 

Hoe ben ik begonnen om baby s te kunnen fluisteren? Hier is mijn verhaal:
Toen ik in verwachting was van mijn zoon, ontdekte ik spontaan dat praten tegen je kind helpt! Ik was 30 weken zwanger en kreeg zulke stevige weeën dat in het ziekenhuis de hoogste dosering weeënremmers niet werkte. In mijn angst begon ik zomaar met hem te praten. Dat ik echt rust zou gaan nemen, dat hij echt welkom was en vooral ook dat als hij nu zou komen hij een heel moeilijke start van zijn leven zou krijgen. Ik gunde hem dat hij nog lekker zou blijven zitten totdat het tijd was. De weeën stopten wonderbaarlijk meteen! Met 42 weken kwam hij nog niet en zou ik ingeleid gaan worden. Ik begon weer met hem te praten. Als hij niet uit zichzelf zou komen immers zouden wij weer van die "troep" in ons lijf krijgen en wat gebeurde er? Hij kwam die nacht spontaan!
Ik dacht er verder nooit meer over na totdat ik Mieke Zomer ontmoette als een van mijn cursisten in een NLP-opleiding als assistent bij Paul Liekens. Zij gaf daar een lezing over praten met dieren. Zij vertelde dat als je kunt praten met dieren, dan kun je dat ook met iedere andere ziel en dus ook met  baby's.  Ik was razend enthousiast over wat ik hoorde en in januari 2010 heb ik toen de cursus bij haar gevolgd en ben er nooit meer mee opgehouden. Behalve baby's heb ik ook regelmatig dieren en volwassenen en overledenen gefluisterd. www.dezomerhof.nl 

Hoe doe ik het:
Ik stem mij af en praat vervolgens als het ware met de ziel, hoger zelf of engel van de foto die ik krijg toegestuurd per email. Ik schrijf meteen op wat ik hoor, zie, voel proef of ruik. U of uw kind merkt hier niets van. Soms werkt het al meteen. DAn ervaart u dat het kind al rustiger is geworden. Het wordt "gehoord"  en krijgt vaak uitleg via mij. Het verslag stuur ik u meteen toe. Als er nog vragen zijn mag u die stellen per mail en ik geef u dan antwoord. Soms is het raadzaam het even te laten bezinken en naderhand weer eens te lezen. Soms vertelt een kind iets wat b.v. pas later gaat gebeuren.

Ik heb nodig:
- Een foto waar het kind, dier, volwassene of overledene alleen opstaat
- De volledige naam, en namen van beide ouders
- Geboortedatum en geboorteplaats, huidige woonplaats
- De specifieke vraag/vragen
- Betaling van 35,- vooraf, NSJ Lieshout, Schagen,NL 70 INGB 0004 07 90 65