Cursussen 

Leer de taal van uw pasgeborene! Iris Bom als kraamverzorgende heeft zich bekwaamt in het herkennen en interpreteren van de 5 universele baby geluiden voordat ze gaan huilen. Zo kunt u in 2 avonden meer rust en vertrouwen krijgen door te begrijpen wat uw kind nodig heeft. 

Cursus: Leer de taal van de pasgeborene ontdekt door Priscilla Dunstan.

Data in overleg.


Doel is het opbouwen van het zelfvertrouwen en rust van u en uw kind! 
In 2 avonden leert u hoe u de geluiden kunt herkennen met behulp van mijn ervaringen en dvd 's van Priscilla Dunstan. U krijgt huiswerk mee om tussen de cursusavonden door te oefenen met uw eigen kind. De avonden zijn zonder kind, zodat u ongestoord kunt luisteren om de geluiden te herkennen.Zwangeren die de cursus volgen mogen na de geboorte van hun kind  de training bij wonen voor 10 euro. www.priscilladunstanbabylanguage.com 

 

Cursusadres: Stationsweg 15 1741 GW Schagen, 0224-219692. Wilt u teruggebeld worden, spreek dan uw naam en telefoonnummer duidelijk in.op ons antwoordapparaat.

Ook geef ik de cursus: Opvoeden en persoonlijke groei  
Data: op aanvraag.

Deze cursus is opgebouwd uit 4 avonden waarin u praktische tips en handvatten krijgt om uw persoonlijk inzicht te verruimen, alswel om in de opvoeding te kunnen toepassen. Ook krijgt u de gelegenheid om met andere ouders uw eigen ervaringen te delen en uw visie te spiegelen. Heeft u een specifieke vraag, mailt u mij dat vast van te voren. 

Alles staat in het teken van het opbouwen van zelfvertrouwen van u en uw kind.
1e avond: Hoe maak je optimaal contact met je kind en hou je goed contact met jezelf
2e avond: Hoe belangrijk zijn jouw waarden en hoe laat je dat merken in de opvoeding
3e avond: Wat is het belang van grenzen stellen en hoe doe je dat.
4e avond: Hoe ga je om met emoties en hoe vind je je hulpbronnen.