Tips

Wist u dat Ostheopatie of Cranio-sacraal therapie heel goed kan zijn voor uw baby en jonge kind? Regelmatig gebeurt het dat energiebanen verstoring oplopen tijdens een bevalling om het hoofdje geboren te laten worden. Vooral als het een zware bevalling is geweest. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot veel huilen.

Wist u dat Postnatale Depressie voorkomen kan worden? Eileen Engels heeft ontdekt dat met hormoonbehandeling de balans hersteld kan worden en medicatie voor depressie dan niet nodig is. www.eileenengels.nl Zie ook www. djoke.nl voor thuiscoaching bij postnatale depressie.

Wist u dat er een MIR-methode bestaat niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen en jongeren? www.mirmethode.nl/video

Wist u dat ontstoren van inentingen mogelijk is met Homeopathie voor uw kind?

Wist u dat rust, reinheid en regelmaat zo ouderwets nog niet is? Kinderen hebben behoefte aan regelmaat, dat geeft rust. Misschien voor u ook. Zoek dan naar iets waar u blij van wordt en uw accu oplaadt. Goed zorgen voor jezelf is goed zorgen voor je hele gezin!

Wist u dat u heel belangrijk bent in wat u doet en zegt? Kinderen tot 7 jaar nemen alles in zich op wat ze horen zien en ervaren. Hun veilige basis wordt gecreeërd door wat U ze biedt.