Babymassage

Aanraken is ongelofelijk belangrijk voor het welbevinden van een mens. Zeker voor baby´s en kinderen die niet lekker in hun vel zitten om wat voor reden dan ook kan dit goed helpen. Ook om de verbinding te bevorderen tussen ouders en het kind is het heel heilzaam. Hierdoor kunnen huilen, de klachten of gedragsstoornissen verdwijnen of verminderen.

Ik geef een massage aan de baby of het kind, terwijl ze wakker zijn.Daarna vertel ik wat ik ervaren heb en geef tips en adviezen. Daarbij kan ik u leren hoe u dat zelf bij uw baby kan toepassen om het contact tussen u en de baby nog mooier en fijner te laten verlopen. 

Ik heb verschillende vormen van massage gedaan en veel bij baby s toegepast. Dit had een helend effect op hen. Ik heb voetreflexmassage, maar ook energetische massage en intiutieve massage gedaan en met mijn reiki in de hand kom ik door het ganse land....
 
 * Voor betaling zie "vergoedigen"

Thuisconsult

Met een thuisconsult wordt bedoeld dat ik bij u thuis opvoedingsadviezen kan verstrekken, naar aanleiding van uw vraag. Dit kan bv gaan over hoe het aan te pakken met de komst van uw nieuw baby, jaloerse gevoelens van uw andere kind /kinderen. Hoe de emotionele veiligheid te verhogen voor uw kind of ieder ander probleem waar u mee kan zitten. Ook een prive NLP consult voor u kan thuis plaats vinden, maar dan moet wel een rustige omgeving gewaarborgt worden. bv als uw kindje slaapt smiddags.

 

* Voor betaling zie "vergoedingen"