Is een vorm van natuurlijke geneeswijze. Natuurgeneeskunde brengt je bij je eigen natuur. Het helpt bij spanningsklachten en pijnklachten. Het laat je zijn wie je werkelijk bent.

Niko Lieshout, mijn echtgenoot is Paranormaal therapeut van beroep sinds 2003. 

Een paranormaal therapeut is iemand met een bekwaamheid (talent), waardoor hij/zij in staat is mensen met lichamelijke of mentale klachten of problemen te helpen. Hij/zij is iemand die het zelf-genezend vermogen in een patiƫnt op gang kan brengen en begeleiden. Naast de gezamenlijke verantwoordelijkheid heeft de paranormaal therapeut een professionele verantwoordelijkheid. Ik was altijd aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en werd door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Sinds enkele jaren niet meer vanwege de hoge kosten om bij te scholen. Daarom houden we de kosten speciaal laag om voor iedereen toegankelijk te blijven.

Wat is Paranormaal therapie?
Deze therapievorm is een natuurlijke geneeswijze net als Reiki en andere vormen van energie geven. Dus een vorm van helen zonder medicijnen. Het is gebleken dat de meeste mensen snel resultaat merken. Ze ervaren o.a. meer balans, versterking van zelfvertrouwen en energietoename. Deze wijze van behandelen onderscheid zich van andere geneeswijze door haar eigen methode. Deze bestaat uit het overbrengen van energie via de handen van de therapeut  Ik houdt mijn handen boven je. De behandeling duurt meestal circa 45 minuten.

Wat gebeurt er in jou?
Bij energie overdracht is dat altijd in overeenstemming met de natuur van ieder mens. Het is voor ieder mens persoonlijk welk volgende stapje in bewustwording voor jou er gemaakt wordt. Het is dus altijd in de pas met je eigen natuur en met je eigen innerlijke wens aan vooruitgang.

Het kan helpen bij:
Lichamelijke problemen als pijnklachten en gespannenheid en mentale problemen zoals het verwerken van een trauma, werkdruk, burn-out en andere spanningsklachten. Zelfs door een korte behandeling van de chakra s (de energiewielen die je in je lichaam hebt), kunnen deze voorzien worden van energie, weer goed draaien en zorgen dat je je snel weer lekker voelt. Zittend en liggend kan allebei. Door de behandelingen kunnen lichaam en geest weer in balans komen.

Onze vele edelstenen en kristallen spelen ook een rol in onze praktijk. Hun energie verhoogt de energie in de kamer ook en soms wil iemand er een specifiek vasthouden om zijn helende werking.