“Reiki” is energie. “Energetisch” is werken met energie.

Energie hebben we nodig….al is het maar om je goed te voelen of om je succesvol of je zelfverzekerd en oké te voelen.
Een energiebehandeling is mogelijk voor iedereen. Dat helpt om goed in balans te komen en te ontspannen. Pijnklachten kunnen er door verminderd worden.

Energie is overal. In feite is alles energie. Zonder energie kunnen wij niet leven. In ons lichaam bevinden zich energiewielen, chakra’s. Soms zijn die verstoord door wat je hebt meegemaakt. Zowel Niko als ik zijn beiden reikimaster in de leer van Usuï.
Behalve Reiki heb ik ook Vortex-healing certificering, ben ik one-ness blessinggever, gever van Universele Levensenergie. Ook Sjamaanse healing en de Monai-ki is een vorm van energie doorgeven. Het is niet belangrijk welke energie precies, het werkt gewoon door in alles wat wij doen. Wij geven meestal samen en soms alleen energiebehandelingen. Net wat wenselijk is. 

Hoe gaat een behandeling?
Tijdens een behandeling lig je meestal op een behandeltafel en het duurt ongeveer 45 minuten. Maar ook een zittende chakra behandeling kan en werkt ook heel effectief.

Hoe gaat een chakra-healing / energetische behandeling?
Niko doet de energetische chakra behandelingen waarbij hij haarfijn kan aanvoelen hoe en of de energiewielen(chakra’s) draaien en brengt ze weer aan de gang.

En ik ben dan meestal met Reiki energie bezig aan het voeteneinde om mensen vooral weer te aarde en rust te geven. We hebben gemerkt dat het heel complementair werkt waardoor onze mensen zich altijd weer heel blij voelen na een bezoek aan ons.