In 1992 heb ik mijn opleiding voetreflexmassage gevolgd en ben het sindsdien blijven doen. Alle energiebanen komen uit in je handen en je voeten. Het ontspant en maakt de energiebanen weer stromend als dat nodig is.

Wat doe ik:
Bij voetreflexmassage worden energetische lijnen (energiebanen of wel meridianen) aangeraakt/aangezet. Daar waar je wat pijn ervaart of ik een verschil voel, is meestal een stagnatie opgelopen ergens in je lichaam. Als Therapeut weet ik welk orgaan in je lichaam de pijnplek veroorzaakt. Dit bespreek ik dan met je. Daarbij is mijn reiki  me daarbij ondersteunend, want die energie stroomt gewoon door mijn handen.
Ik sluit af met ontspannings-massage. Behandeling 45 minuten

Waarom:
Een cadeautje aan jezelf. Even je accu opladen of blokkades die pijn veroorzaken te verlichten. Of na een dag hard werken even heerlijk ontspannen is een goede gelegenheid de accu op te laden, Een uitgerust mens kan meer genieten van zijn leven.

Kinderen:
Ik heb gemerkt dat het voor kinderen heel fijn is om, voor dat ze naar bed gaan, een voetmassage te krijgen. Het maakt niet uit of je het nu geleerd hebt. Volg gewoon je gevoel, Neem wat olie in je handen en masseer hun moeten er maar mee. Je kunt lavendelolie en jouw liefde en aandacht. Ik weet zeker dat het fantastisch werkt voor de ontspanning van je kind. Probeer het maar eens! 

Cadeaubon:
Voetreflex-massage cadeau bonnen zijn ook mogelijk.  Na ontvangst van het bedrag dat u wenst ontvang je een zelfgemaakte bon. Per mail te bestellen. iris@nieuwleveninzicht.nl