Wie is Iris Lieshout Bom

Nieuwleveninzicht ontstond omdat mijn hart ligt bij kinderen. Zij geven ons nieuw leven in zicht en vragen van ons nieuwleven(s)inzicht. De zee gaf mij steeds inspiratie en nieuwe inzichten zodat mijn horizon breder werd. Vandaar ook een zeezicht op mijn kaartje. Met nieuw inzicht een ruimer uitzicht immers! Als trainer en kraamverzorgende wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om nog meer van hun kinderen te kunnen genieten. Blij ben ik dat ik nu mijn deskundigheid van beiden kan verenigen in cursussen en begeleiding ten behoeve van ouders en kinderen.
Voordat ik moeder werd dacht ik "consequent zijn dat doe je toch gewoon?" Nou niet dus, als het je eigen kind betreft, is dat soms best lastig. En zo combineerde ik mijn eigen ervaring als moeder met wat ik ervaarde in de gezinnen als kraamverzorgende. De "Taal van uw baby"  van Priscilla Dunstan, die ik in 2007 leerde kennen, betekende voor mij en vele gezinnen een openbaring en maakte er een training van. Hoe mooi is het als je de taal van je baby kunt begrijpen! Naast NLP-coach vanaf 2009 ook communicatie-trainer en ontwikkelde tevens de training "Opvoeden en Persoonlijke groei". Respect, veiligheid, vertrouwen, liefde en persoonlijke aandacht voor ieder mens, staan voorop in mijn werk.

Wie is Niko Lieshout

Ik ben de echtgenoot van Iris en ben Paranormaal therapeut van beroep. Daarvoor werkte ik bij MEE-nwh voor mensen met een verstandelijke(moeilijk lerenden), lichamenlijke en zintuiglijke beperking. Veel vrijetijdsprojecten heb ik samen met anderen opgezet en Iris en ik hebben de Soos en het Eetcafe in Schagen samen ook nog 5 jaar gedragen.  Ik heb de HBO-opleiding voor Paranormaal therapeut aan het Johan Borgman College te Utrecht gevolgd. Ik merkte dat ik zonder het te weten al veel aanvoelde volgens deze manier. Ik ben mij blijven ont-wikkelen en heb de extra verdieping in mijn beroep als paranormaal-therapeut meegenomen als belangrijke uitrusting in het leven van alle dag. Mijn belangrijkste waarden zijn vrijheid en verbinding. Ik geloof dat ieder mens in wezen een prachtige natuur heeft.

De Vrije Vlucht heeft als symboliek dat ieder mens zich vrij mag voelen zichzelf te zijn of te worden.Vaak zijn we er door onze bagage aan ervaringen,overtuigingen en de drukte van alle dag daar wat van verwijderd geraakt. Ik wil graag bijdragen om mensen weer thuis te brengen bij hun eigen gaven en kwaliteiten en zich blij te voelen met wie ze zijn.

Samen met Iris zijn we ook Reiki master, Westers Sjamaan en Babyfluisteraar.Het voelt voor mij als een waardevolle aanvulling om met Iris samen te werken. Zoals op ons schilderij te zien...we vliegen samen te toekomst met u in.

De Vrije Vlucht...met....Nieuwlevensinzicht!

 

* Helaas hebben wij ons gastenboek moeten verwijderen omdat er te veel spam op kwam. Desgewenst zijn deze op te vragen bij ons per email.